Wijkcentrum Blixems

Wijkcentrum Blixems

Wijkcentrum Blixems

Welkom bij wijkcentrum Blixems. Zoekt u een locatie in Eindhoven voor een bijeenkomst, vergadering, sportactiviteit, training of teamuitje? Dan bent u bij wijkcentrum Blixems aan het juiste adres!
Wijkcentrum Blixems is de thuisbasis van een grote wijkvereniging die het hele jaar door allerlei activiteiten organiseert voor jong en oud. Ook zijn er diverse sportverenigingen en worden er lessen gegevens in sport en dans.

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen. Door de omvang van het pand en het multifunctioneel karakter is het pand ook uitermate geschikt voor grotere evenementen zoals een beurs. Mogelijkheden te over dus, zoals de verzorging van een heerlijke lunch en borrel. Of een vergadering met gebruik van beamer & whiteboard.

Wilt u een sfeerimpressie van ons mooie centrum kopieer dan op de volgende link: http://nl.blurb.com/b/8229912-blixems

Wat bieden wij?

• Een gymzaal van 572 m², op te delen in twee ruimtes, incl. douche en kleedruimte
• Ontmoetingsruimte met bar van 324 m²
• Alle ruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden
• Gratis draadloos internet
• Gratis parkeermogelijkheid

Reserveer nu of maak vrijblijvend een afspraak. We laten u graag het gebouw zien en bespreken alle mogelijkheden om uw verblijf tot een succes te maken.

In het weekend en in de schoolvakanties is wijkcentrum Blixems gesloten. Openstelling is in overleg met de beheerder mogelijk.


Wijkcentrum Blixems is onderdeel van Lumens.

Adres

Ouverture 2
5629 PV Eindhoven

Kaart